Inloopspreekuur Fysiotherapie

Wanneer: Iedere dinsdagavond  (muv zomer- en winterstop)

– 19:15-19:45u: eerste elftal
– 19:45-20:15u: alle leden & vrijwilligers van s.v. Prins Bernhard

Tijdens het inloopspreekuur wordt gekeken naar blessures, pijntjes of klachten die het voetballen verstoren. De fysiotherapeut bekijkt de klacht om duidelijk te krijgen wat er aan de hand is. Hierna wordt bekeken of er verdere behandeling nodig is.
Soms gaat het hier om een advies op maat; wat moet je wel en wat juist niet doen. Is er een specifiek behandeltraject nodig om de klachten een halt toe te roepen? Dan wordt je uitgenodigd om de praktijk in Ermelo te bezoeken.

Niet alleen senioren en jeugdspelers maar ook de vrijwilligers van s.v. Prins Bernhard kunnen hier terecht. Een afspraak maken is niet nodig. Er zijn geen kosten verbonden aan dit inloopspreekuur.

Op deze manier draagt Gezondheidspraktijk Mesrits haar steentje bij aan de fitheid van de spelers en vrijwilligers.

Sportieve groet,

Michèl Eggenkamp, Chantal Dijkgraaf en Jesper Sturkenboom