Kledingplan

Voor wie?
Het kledingplan is bedoeld voor alle jeugdleden A-junioren t/m de kabouters van s.v. Prins Bernhard.

Waarom?
Alle spelers/speelsters lopen in hetzelfde trainingspak op wedstrijddagen, hierdoor hebben wij als vereniging één uitstraling “naar buiten toe”. Alle spelers/speelsters hebben dezelfde kleding zodat er geen onderscheid is tussen de jeugdelftallen.

Waaruit bestaat het kledingplan? (getoonde afbeeldingen zijn voorbeelden)

website kledingplan

Het kledingplan bestaat uit een trainingspak voor alle jeugdleden en een (rug)-tas voor de kabouters t/m de E-pupillen en een “normale” voetbaltas voor de D-pupillen t/m de A-junioren.

Wanneer mag dit gebruikt worden?
Het trainingspak dient gedragen te worden op wedstrijddagen, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. De tassen mogen ook gebruikt worden op trainingsavonden.

Wat zijn de kosten voor het kledingplan?
De kosten bedragen € 20,= per jaar per lid, dit wordt bij aanvang (augustus) van het seizoen verrekend middels automatische incasso.

Wat zijn de kosten en verantwoordelijkheden voor de vereniging?
De kosten voor de vereniging zijn € 85,- per set (incl. bedrukking en evt. nummering) er wordt vanuit gegaan dat deze set (minimaal) 3 jaar gebruikt kan worden. De sponsoren en het Jeugdfonds nemen een deel van de kosten op zich.

s.v. Prins Bernhard is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de trainingspakken en de tassen en zal ook zorg dragen voor reparatie c.q. vervanging (wanneer iets defect gegaan is onder normale omstandigheden)

Vragen en/of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over dit kledingplan dan kunt u contact opnemen met één van de ondergetekenden en/of de trainer/leider van het zevental of elftal van de speler/speelster.

Klik hier voor het ‘reglement kledingplan‘.

Arjen Koetsier                 Telefoon: 06-22503297 / E-mail: arjen_koetsier@live.nl

Anton Schouten              Telefoon: 06-28898170 / E-mail: a.g.schouten72@gmail.com

Algemeen                         E-mail: info@svprinsbernhard.nl