De Grote Clubactie

Geplaatst op 9 september 2019

DE GROTE CLUBACTIE

Daar zijn ze weer! De lotenboekjes van De Grote Clubactie. Elk jaar doen we als jeugdafdeling mee met deze actie om zo geld in te zamelen voor de club. Dit geld is nodig en wordt gebruikt voor investeringen in ons sportpark en activiteiten voor de jeugd. Meest recente voorbeeld van een investering is de nieuwe LED-verlichting op het trainingsveld. Deze LED-verlichting is net als andere investeringen vaak ook van belang voor de jeugdleden en daarom is het belangrijk dat ook zij weten waar ze het voor doen.

We willen dit jaar een mooi bedrag inzamelen dat gedeeltelijk bedoeld is voor deze nieuwe LED-verlichting, maar waar ook een deel gaat naar de jeugdafdeling voor activiteiten of nieuwe spelmaterialen. Zo hebben jeugdleden zelf de kans om ook hier een bijdrage aan te leveren.

We hopen dat eenieder zijn steentje bij wil dragen aan deze actie en het belang inziet om de club te steunen. Help onze jeugdleden door zelf ook een lot te kopen.

Wij doen iets om onze lotenverkopers te motiveren!
De beste drie lotenverkopers van de jeugd zullen een mooie prijs krijgen, die zal worden uitgereikt bij de nieuwjaarsreceptie, die zoals elk jaar aansluitend is op de nieuwjaarsloop.

We hopen dat we gezamenlijk een mooi bedrag gaan ophalen dit jaar! En dat we achteraf trots kunnen zijn op de inzet van onze jeugdspelers!

Met een sportieve groet,
Arjen Koetsier – Afdeling Jeugd