Tweede speelronde bekervoetbal

Geplaatst op 5 september 2019

Afgelopen weekend zijn de eerste speelrondes voor de beker afgewerkt. Het eerste elftal speelde thuis tegen ’t Harde. Na een ongelukkige achterstand kwam Prins Bernhard sterk terug in de wedstrijd, maar wisten ze helaas niet de aansluitingstreffer te maken. Aan het einde van de wedstrijd ging Prins Bernhard vol voor de gelijkmaker waardoor ’t Harde door 2 counters kon uitlopen naar 0-3. Afgelopen dinsdagavond oefende het eerste elftal in en tegen Harskamp. De basiself kende maar liefst acht wijzigingen ten opzichte van afgelopen zaterdag. In de eerste helft was Prins Bernhard de bovenliggende partij maar verzuimde om te scoren. Harskamp kwam in de tweede helft via een strafschop op 1-0 voorsprong en deze wisten ze te behouden.
Aankomende zaterdag speelt het eerste elftal in Putten tegen derdeklasser Rood-Wit ’58.

Het tweede elftal zegevierde afgelopen zaterdag met een 6-0 overwinning op Vierhouten ’82 2. Aankomende zaterdag staat voor hun de derby tegen Elspeet 3 op het programma. Vorig seizoen werden beide competitie wedstrijden door Prins Bernhard 2 gewonnnen.

Het derde elftal won in een doelpuntrijk duel met 7-3 van Csv Apeldoorn 11.
Het vierde elftal verloor met 11-0 van een jeugdig en talentvol VVOP 7 (vorig seizoen JO19-1).
De dames van Prins Bernhard wonnen de derby van Elspeet met 4-1.

Bij de jeugd werden de wedstrijden van de JO17 en JO12 verplaatst naar een andere speeldatum.
JO15 speelde verdienstelijk gelijk tegen VVOP JO15-3.
JO9 boekte een 14-3 overwinning op de Veluwse Boys JO9.

Alle nieuwsitems